Vi på PS Marin AB – Galeon Yachts Sverige kan nu berätta att vi är stolta att vi har blivit officiell partner till Wavez.se

Vi som älskar båtlivet vill fortsätta med detta och det kommer ta lång tid innan de stora båtarna går helt på el. Men nu kan vi tillsammans göra något ytterligare för miljön.

Vi kan tillsammans med www.wavez.se klimatinvestera för vår egen båts utsläpp! Wavez hjälper båtägare att på ett enkelt sätt köpa motsvarande mängd  koldioxidutsläpp per säsong genom permanent lagring av biokol i berggrunden. Visst vill väl du också hjälpa till?

PS Marin AB är stolta över att vi är först ut och tillsammans kan vi göra skillnad.

Men vi ska tacka vår kund, Magnus som fick sin nya Galeon 510 Skydeck i våras. Han sa att man kan höra lite mutter på bryggorna om motorbåtarna och vad de släpper ut. Så genom att enkelt gå in på Wavez hemsida så kan man räkna ut hur mycket man kör på en säsong och vad ens båt släpper ut så beställer han klimatinvestering på det beloppet. Hur allt går till och detaljer kan du läsa på deras webb. Kom ihåg rabattkoden.

När man har betalat för sin klimatinvestering så får man 2 fina klistermärken för 2024 som man sätter upp på båda sidorna på båten. Målet inom kort för Wavez är att knyta an försäkringsbolag, hamnar och båttillbehörsbutiker och vi som har klimatinvesterar tillsammans med Wavez ska få rabatter på dessa ställen och kanske bättre platser i hamnarna.

Magnus sa: Om någon säger något till honom om detta på bryggan så kan han lätt svara att han klimatinvesterar för sin båts utsläpp. Vad gör du?