Båtcharter

PS Marin AB välkomnar er ombord på Karma Vida. En snygg lyxyacht på 52 fot (16,5 m) med ”beachmode” eller balkonger som vi kallar det här i Sverige. På ena balkongen kan man sitta på barstolar och få servering inifrån, på den andra sidan kan man sitta i soffan och sola sig. Eller varför inte sitta i den roterbara soffan på akterdäck? Uppe på skydeck som är som en flybridge men med elektriskt kapell kan många sitta ledigt för lite champagne. Någon kanske vill sitta på fördäck och titta på den vackra omgivningen?

Vad är era önskemål? Vill ni bara åka från en plats till en annan med lite bubbel och försnack eller vill ni åka i Stockholms vackra skärgård och äta lättare förtäring och dricka gott i många timmar? Vi skräddarsyr vad ni önskar och denna säsong (2022) börjar i slutat på april och håller på till oktober. Boka ert skärgårdsäventyr och dra ihop ert team eller ledningsgrupp så lovar vi att det blir ett oförglömligt evenemang.

Boka nu för att säkra ert event för dig och dina medarbetare eller vänner så tar vi er runt Stockholms fantastiska sevärdheter helt enligt era önskemål. Vi har erfarenhet, behörighet och utskänkningstillstånd.

Hör av er till oss så tar vi fram ett förslag till er efter era önskemål! 

info@psmarin.se

Senaste nytt

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om det senaste

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress nedan så håller vi dig informerad om senaste nytt.

PS Marin AB
Långvretsvägen 14
163 46 Spånga


0732-001190
info@psmarin.se

Du kan även använda kontaktformuläret så återkommer vi snarast!