NY DESIGN på Galeon 500 Flybridge och Galeon 510 Skydeck till 2024

Galeon Yachts utvecklar och förbättrar sina båtar och sin design kontinuerligt. Tony Castro heter Galeon Yachts båtdesigner och tillsammans med Galeon Yachts har vi vunnit massor av priser för innovation och design de sista åren.

År 2016 kom Galeon Yachts med beach mode – balkongerna, som blev en succé och ett signum för Galeons båtar. Det är först på senare år man även kan se detta på andra märken, men glöm inte vem som var först…

Nästa år, 2024 så kommer Galeon 500 flybridge och Galeon 510 skydeck i NY design. Dessa modeller är två av de populäraste modellerna från Galeon Yachts. I vår kommer den första Galeon 510 Skydeck med den nya designen till Sverige.

 

Senaste nytt

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om det senaste

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress nedan så håller vi dig informerad om senaste nytt.

PS Marin AB
Långvretsvägen 14
163 46 Spånga


0732-001190
info@psmarin.se

Du kan även använda kontaktformuläret så återkommer vi snarast!