Söker du en bättre begagnad Galeon till sommaren?

Letar du efter en nyare Galeon till denna sommar? Galeon har slutsålt på nya båtar/yachter till 2022. Nu säljer vi nya Galeon till 2023/2024 och efterfrågan från hela världen är stor på Galeon. Jättekul tycker vi! Så nu tänkte vi hjälpa er som letar en bättre begagnad Galeon till sommaren via våra utländska kollegor runt om i Europa.

Mejla vad ni söker med antal kabiner osv, vilken modell, ungefär årsmodell och vad ni vill lägga på en båt/yacht. Vi ska göra allt för en bra matchning till er och även att ni ska känna er trygga från början till slut. Mejla till: info@psmarin.se

Senaste nytt

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om det senaste

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress nedan så håller vi dig informerad om senaste nytt.

PS Marin AB

Domherrevägen 19B

SE-178 39 EKERÖ, Sweden

0732-001190
info@psmarin.se

Du kan även använda kontaktformuläret så återkommer vi snarast!