Allt för sjön – Stockholmsmässan 11-20 mars 2022 INSTÄLLD!

Är du lika sugen på mässor som vi? Den 11-20 mars 2022 öppnar vi upp portarna igen efter 2 år. Vi på PS Marin kommer att visa en läcker yacht. Ni kommer inte att bli besvikna… Det blir en Galeon 510 skydeck med ”beach mode” eller balkonger som vi säger här i Sverige. Lägg till roterbar soffa, hydraulisk badbrygga, skydeck och mycket mer av extra allt. Båtmässan fyller 100 år 2022 och förutom vår monter, så kommer det vara mycket som är extra på denna mässa. Så boka dessa datum redan nu. OBS! Enligt gällande restriktioner krävs vaccinationspass för besökare och utställare till Stockholmsmässan, PCR test kommer inte att gälla. Väl mött! PS Marin AB – Galeon Yachts Sverige

Senaste nytt

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om det senaste

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress nedan så håller vi dig informerad om senaste nytt.

PS Marin AB

Domherrevägen 19B

SE-178 39 EKERÖ, Sweden

0732-001190
info@psmarin.se

Du kan även använda kontaktformuläret så återkommer vi snarast!