Ny 40-fotare från Galeon med balkonger

Galeon har tagit succén med balkonger till 40-fot och lanserar sin mest flexibla båt hittills. Vad sägs om att kunna välja flyrbridge, skydeck med glastak. Du kan välja mellan Volvo Penta d4 eller D6 med axlar, drev eller IPS. Hydraulisk badplattform med wetbar på aktedäcket med möjlighet till grill osv. Allt detta till ett rimligt pris och premiär till båtmässan i Paris. De första båtarna kommer till Sverige i vår och till mässan i Mars beräknas Sverigepremiären.

Senaste nytt

Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om det senaste

Håll dig uppdaterad

Nyhetsbrev

Fyll i din mailadress nedan så håller vi dig informerad om senaste nytt.

PS Marin AB

Domherrevägen 19B

SE-178 39 EKERÖ, Sweden

0732-001190
info@psmarin.se

Du kan även använda kontaktformuläret så återkommer vi snarast!