Om Galeon

Design by Galeon


 

Varje Galeonbåt är en bit handgjord kvalitet och tack vare känslan för detaljer, den senaste tekniken och innovativ design har Galeon blivit en av de främsta europeiska båtbyggarna. Med över 30 års erfarenhet i branschen och tusentals nöjda kunder från hela världen – kan du vara säker på din nästa Galeonbåt kommer att uppfylla alla dina förväntningar.

Historia

Galeon Grundades 1982 och är fortfarande ett privatägt företag som specialiserat sig på att bygga lyxyachts och motorbåtar. Med tydlig vision och stadig tillväxt har vi nu över 1400 personer anställda som arbetar på 18.000 kvadratmeter.

Design

Varje stort projekt börjar med en djärv idé att skapa något vackert och oförglömlig. Ovärderlig erfarenhet som vi har fått under årens lopp gör att vi kan ligga i framkant av innovativa båtbyggare,  ständigt införa ny och djärv design. Med varje ny generation av Galeon yachter pressar vi gränsen ytterligare. Våra partners för design är de ledande företagen i världen, se http://www.tonycastro.co.uk/  http://www.robertocurtodesign.com/

Galeon´s expansion

För att uppnå våra ambitiösa planer för ständig tillväxt krävs en utbyggnad av våra anläggningar. För att utveckla och bygga ännu större modeller har vi byggt en andra fabrik med direkt tillgång till Östersjön. Med en privat marina, som också erbjuder bäddar för Galeon yacht ägare är vi definitivt redo för framtiden.

Framtiden

Under årens lopp har Galeonbåtar vunnit erkännande för sina storslagna motiv, enastående prestanda och kuslig nivå på hantverket. Vi strävar efter att bli synonymt med hög kvalitet, innovativa funktioner och perfekt utförande av våra produkter. Vår uppmärksamhet på detaljer och vilja att förbättra allt driver oss ständigt framåt.

Länk till Galeon!