Om Forbinabåtar

Design by Forbina


Forbina är en helsvensk kvalitetsbåt byggd i Karlstad och tillverkaren tar ständigt fram smarta lösningar kombinerat med snygg design. Exempel på detta är de senaste modellerna i 36 eller 42 fot som erbjuds med eller utan flybridge.

Forbinabåtar har sedan starten samma ägare vilket ger ett tryggt båtägande med tillgång till reservdelar och tillbehör. Kunskapen om båtarna och dess konstruktion sedan starten finns bevarade i bolaget vilket ger ett tryggt köp och högt andrahandsvärde.

Om varvet


Forbinabåtar och Göran Forsberg har i 25 år försett Sverige och Skandinavien med moderna och rymliga familjebåtar.

Nyvinningar har gjorts med ett breddat produktprogram, med modeller som Forbina 42 och 36. Flybridgebåtar var tidigt en succé med modellen Forbina 9000 som senare ersattes med Forbina 10000. Flybridgebåtar är något som passar för skandinaviska förhållanden med alternativa förarplatser inne eller ute.

Nya coupé och DC-modeller som 36 CC/DC och 42CC har gjort debut på senare tid. Detta är en båttyp med stora luftiga ytor som blivit populär i Skandinavien. Den senaste 42 CC kombinerar daycruiserns alla fördelar med hyttbåtens praktiska boende.

Forbinabåtarna karakteriseras av ljusa luftiga inredningar i amerikansk vitek, rymliga kabiner och alltid ett centralt placerat pentry. Samtliga modeller är naturligtvis utrustade med WC och dusch.